woensdag 14 september 2016

Getrouwd #3

Hoihoi! Daar ben ik weer!
Kunnen jullie het nog uithouden met deze warmte? ;) Vakantie klinkt bij mij echt maanden geleden, ik zit ook al weer vier weken op school dus dat is ook zo gek nog niet..  Nu we het toch over school hebben, ik had verwacht dat ik iets meer vrije tijd over zou houden, maar er moeten enorm veel opdrachten, huiswerk enz. allemaal gemaakt en gedaan worden, dat er weinig tijd overblijft om kaartjes te maken. Daarom staat het bloggen (helaas) ook op een heel laag pitje. Tja, als er niet zo veel geknutseld wordt valt er ook niet veel te bloggen ;( Sorry daarvoor!

Dan wil ik jullie bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige blogpost, heb ze met heel veel plezier gelezen!Alweer even geleden kwam ik dit leuke gouden papier tegen tussen mijn restjes, en ik vond het wel een leuk idee om er huwelijkskaarten mee te maken. Aangezien dat altijd best een klusje op zich is. Dus ik haalde mijn hartjes-embossingfolder tevoorschijn, en tadaa! :)


Gebruikte materialen Marianne Design:
- Designfolder: DF3413
- Craftable: CR1281zaterdag 3 september 2016

Leuks!


Anderhalve week terug is mijn nicht bevallen van de o zo lieve Rens. En ik mocht haar in de afgelopen maanden helpen met het maken van de geboortekaartjes! Helemaal leuk natuurlijk! Zelf is ze ook behoorlijk creatief, en daarom wilde ze graag zelf de kaartjes maken. En dus volgden er een paar 'knutseldates'.


Enig idee wat dit zijn? Haha, het idee was sowieso dat er schaapjes op moesten. Er moesten 75 kaartjes gemaakt worden, dus minstens zoveel schaapjes ;)


En een paar middagen verder, waren alle schaapjes op de rompertjes van papier geplakt die mijn nicht allemaal uitgeknipt had.  Maar natuurlijk moest ook de naam nog op de voorkant komen, en omdat het geslacht nog niet bekend was, werd dat in totaal 150 wolkjes, 75 met de meidennaam (die ik niet mag vertellen ;), en 75 met Rens erop.  En dit grote geheim moest ik voor mij houden, HAHA, maar het is gelukt hoor :)


En zo zijn de kaartjes dus uiteindelijk geworden.. het onderste flapje is vastgezet met klittenband.

Binnenkort laat ik jullie zien wat ik maakte voor de kleine Rens!

Gebruikte materialen:
- Schaapje: COL1385 (Marianne Design)
- Letters: CR1281 (Marianne Design)
- Rompertjesvorm: Dutch Doobadoo